Tjeklisten til nybagte forældre – alt det du ikke må glemme

Spejl
Sådan vælger du det perfekte spejl
6. april 2018
Messe
Skab den perfekte messestand
16. april 2018
Forældre

Autostole, puslebord, legetøj, bleer, klapvogne og bæreseler. Antallet af babyprodukter er enormt.

Når familien går fra 2 til 3 kan det være meget svært for nye forældre at følge med. Babyer er ikke kendt for at være nemme at håndtere, men frygt ej, der findes råd for jer. Når I er trætte og udmattede, men babyen græder om natten og I skal arbejde dagen efter, så er der heldigvis råd at hente her.

 

Plejetid, legetid, spisetid og ingen tid

Du vil undervejs finde ud af hvilke produkter du har brug for. Måske ved du det ikke fra starten, men et par ting er smartest at anskaffe sig inden den lille ny kommer til verden. Ting som bæreseler og stole er et must, så kan du selv bestemme hvilke produkter du mangler når det basale er på plads.

Inderst inde er babystole og barnevogne ikke en gave til jeres barn, men en gave til jer. En god barnestol kan blive jeres redning når ryggen er for øm til at fortsætte, da mange af dem kan sættes på en barnevogn.
Og når du skal i gang med dit værste job, bleskift, er det også vigtigt at du har et puslebord at arbejde på. Og en babyalarm så I kan komme løbende når barnet har brug for jer.

 

Ha’ styr på udstyret

Der er ingen der vil erklære sig uenige i at en babys sikkerhed er øverst på listen når der skal shoppes babyudstyr.

Klapvogne, autostole og babyalarmer er også de produkter i burde overveje at anskaffe som det første.

Der findes heldigvis babyudstyr i alle prisklasser, så du ikke behøver at få mormors gamle og snuskede barnevogn, der egentlig burde være smidt ud for 20 år siden. Faktisk er det at gå efter gammelt udstyr ikke den bedste idé. Sikkerhedstjek på babyudstyr er i højeste klasse, men sådan er det ikke når man køber brugt. Der kan være slid som man ikke først bemærker, før det er for sent og barnevogne har tabt et hjul.
En autostol eller klapvogn fra hjemmesider som pixizoo behøver ikke koste en bondegård, hvis bare du ved hvor du skal lede. Det betaler sig også at holde øje med tilbud, som det pixizoo netop har nu. Du behøver altså ikke vente til Black Friday før dit barn får det det har behov for.

 

Med disse råd burde du føle dig bedre rustet til at håndtere de udfordringer livet som forældre kan bringe. Hold dig opdateret med tilbud, så burde du være rustet til at gå i kamp med opgaven, for selvfølgelig skal det materielle være på plads, så du kan få garanti på dit barns sikkerhed og velvære. Dit barn vil takke dig, men nok først når det har lært at tale.