Tips til køb af køkkenbordplade

Derfor er det sundt at løbe
13. april 2022
Man kan få proteinpulver i flere smagsvarianter
9. maj 2022

En bordplade er noget, man for det meste kun køber én enkelt gang, medmindre den går i stykker eller man flytter hjem. Det er altså en vigtig investering, man gør sig, når man køber en køkkenbordplade. Udover det æstetiske udtryk, så har den også en vigtig praktisk funktion. Det er nemlig her, man laver mad og står hver dag, når der skal kokkereres til sig selv og til familien.

Når man skal vælge bordplade, så er der mange, der kan finde på først at tænke på udtryk og farve. Designet spiller da også en vigtig rolle, når det kommer til stil og smag for indretning, men det er også vigtigt at have in mente, at køkkenet har en meget praktisk funktion – og det har borpladen også. Derfor er der andre faktorer man bør tage med i overvejelserne.

Stål, keramik eller træ

Man kan købe bordplader i mange forskellige materialer og designs. De mange varianter gør det mulig at købe en bordplade, der både falder i god smag og som har de rette egenskaber til at modstå slid og hverdagsbrug. Hvert enkelt materiale har også hver sin fordel. Fordelen ved stål er for eksempel, at det er meget let at rengøre, hvilket er meget passende til et køkken og billigskabe.dk sælger både bordplader i børstet stål og i en mere grov stål.

Træ har dog et mere naturligt udtryk, som mange kan lide. Her kan man vælge forskellige slags træsorter – og uanset hvilket man vælger, er det vigtigt at det er FSC certificeret træ. Det er også værd at nævne keramik som materiale til en bordplade, da det især de seneste år er blevet meget populært. Det er også et praktisk og meget robust materiale, da det kan håndtere en masse slid.

God og billigt

Når man skal købe en bordplade, så kan det betale sig, ligesom når man køber andre elementer til et køkken at shoppe lidt rundt. Men der er god sandsynlighed for, at du ikke vil finde meget bedre priser en hos billigskabe.dk. Her kan du nemlig både finde gode priser på bordplader, som også er i god kvalitet.