Tag på weekendtur til Randers

Ubevidst Arrogance er Din Største Fjende som Huskøber
10. april 2020
Hvad skal du give i mandelgave?
27. december 2020

Randers er en by med rigtig meget at byde på. Faktisk er Randers blevet et meget populært sted for familier at tage på weekendtur. Det er der nemlig en rigtig god grund til. For Randers byder på stort set alle oplevelser for store og små. Faktisk er der næsten uendelige muligheder for sjove aktiviteter i Randers. Her er er nogle af de sjove oplevelser du kan finde i Randers.

Randers Regnskov

De fleste af os har nok været i Randers regnskov som børn. Dette fantastiske sted er fuld af tropiske dyr, men det der gør det rigtigt specielt er det miljø og klima de har skabt for dyrene og os. Regnskoven er del i forskellige sektioner og har efterhånden fået et stort portfølje af fantastiske dyr. Det kan være alt fra sommerfugle til krokodiller. Som noget af det nyeste har de også fået to store Jaguar, som virkelig har tiltrukket mennesker. Det er det ultimative sted for familien, hvor der både sørges for oplevelser og en god frokost ved caféen. Til det lidt mere modige er der også en hel sektion sat af til krybdyr som slanger og edderkopper. Regnskoven er lavet således at du kan følge stigen og se alle dyrene. Det er en af de mest unikke oplevelser i Danmark og nok det tætteste vi kommer på sådan et klima, uden at rejse selvfølgelig. Så pak bilen med familien og giv dem en oplevelse de ikke glemmer lige med det samme.

Water and Wellness

Har man kørt igennem Randers er det næsten umuligt ikke at se Water & Wellness. Det er fordi der er en kæmpe vandrutsjebane der kommer ud af bygningen. Selvom navnet ikke promovere den vilde familietur, er det faktisk det perfekt sted for netop dette. Her tilbydes der blandt andet brunch for hele familien, vanddisko og et kæmpe badeland. Her kan børnene få lov til at lege så vildt de har lyst, men forældrene hygger sig i Wellness området. Det er da den perfekt løsning for alle.