Sådan Vælger du Din Vinterjakke til Årets Vinter

Billard
De Forskellige Typer Billardborde på Markedet i Dag
18. december 2017
Møbler
Det Fortæller Møblerne på Kontoret om Dig og Din Virksomhed
20. december 2017
Jakke

At vælge en moderigtig vinterjakke behøver ikke at være en skræmmende opgave. Når det kommer til at købe tøj til årets vinter, er det vigtigt at huske på, hvad du har behov for. Hvilke ting, skal din nye vinterjakke kunne leve op til? Afhængigt af, hvor i landet du befinder dig, og hvor meget du opholder dig udendørs, kan det være du kun har brug for en behagelig jakke til at holde dig varm og tør på vejen fra bilen og ind i huset, i modsætning til en fuldt polstret duffelcoat der kan holde dig varm mens du opholder dig ude i sneen og kulden i flere timer. Læs videre for at finde ud af, hvilken type stilfuld vinterjakke, der er bedst for dig.

 

Parka jakker

Hvis du bor i storbyen, og kører i bil til og fra arbejde, så er det det sandsynligvis ikke på toppen af dine indkøbsprioriteter, at få dig en varm vinterjakke. Men når så mange butikker følger årstiderne, kan det være svært at undgå vinter-kollektion. Det kan derfor være en perfekt løsning, at klæde dig i mange, men tynde lag, og en let Peak performance parka jakke.

De sidste par år har vi set en stigning populariteten af parka jakker. Det er den perfekte storbybeklædning, og den fungerer godt med jeans. Hvis du ikke er stor fan af den traditionelle grønne farve, så kan du vælge et af de nyere designs med kvilt eller sort.

 

Faux Shearling frakken

Faux shearling frakken er igen blevet moderigtig. Denne frakke er tilgængelig i en række forskellige stilarter og farver, som alle kan holde dig meget varm i den kolde danske vinter. For at få et afslappet udseende, kan du smide din faux shearling frakke over en tynd strikket sweater, et par cowboybukser og nogle stilfulde støvler. Dette udseende er praktisk og behageligt, og helt perfekt til dage, hvor du er nødt til at kæmpe med elementerne.

Hvis du foretrækker et mere formelt udseende, kan du vælge en sort shearling-frakke, som du kan parre med et par faux læderbukser eller grå skinny jeans. Ankelstøvler med hæle og en overdimensioneret boho taske vil hjælpe med at sammensætte det perfekte udseende til de kølige vinterdage.

 

Pastelfarvede Uldfrakker

Pastellfarver er ikke nødvendigvis begrænset til foråret og sommermånederne. I stedet kan du bruge dem, til at inkorporere lidt farve i din vinter garderobe, i form af en pastelfarvet uldfrakke. Du vil opleve, at denne sæsons mest populære nuancer er bløde gå farver, snehvide farver, baby blues og skrigende pink. Disse behagelige frakker ser super godt ud, og de kan med fordel sættes sammen med  simple og neutrale genstande på de indre lag, såsom lyse skjorter, en sort nederdel, eller måske et par skinny jeans.