Sådan får du mest ud af Black Friday

Digital firma
Sådan Driver de Disruptive Teknologier Forbrugermarkedet
28. december 2017
Bagage
Turen går mod syden med den rigtige bagage
3. februar 2018
Shop black friday

Er du vild med shopping, så er Black Friday sikkert også lige noget for dig. Her får du mulighed for at spare utallige kroner på en masse af de fedeste produkter – og så kan du endda købe ind til julegaverne samtidig. Men hvordan får man egentlig mest ud af den gigantiske forbrugsfest? Det kigger vi nærmere på her.

For det er selvfølgelig ikke helt ligemeget, hvordan man griber det an, når man skal ud på det store shoppingeventyr. Der findes mange måder at gå til værks på, og rigtig mange ender da også med at købe en lang række ting, de nok ikke helt havde brug for, når det kom til stykket. Derfor får du her nogle guidelines til, hvordan du får mest muligt ud af dine penge til Black Friday.

Shop på nettet

Det er ikke den store hemmelighed, at der ofte er mange kroner at spare, når man handler på nettet. Det er slet ikke en undtagelse, når vi taler om Black Friday, som faktisk handler langt mere om e-handel end mange ved. Konceptet blev da også skabt til de fysiske butikker, hvor alle forbrugerne strømmede sammen i butikkerne om de få produkter, men sådan er det langt fra tilfældet mere.

I dag er Black Friday mindst lige så meget en shoppingfest for netbutikkerne, som virkelig øger omsætningen undervejs. Det skyldes selvfølgelig, at tilbuddene virkelig er gode – også ofte bedre end i de fysiske butikker, fordi den personlige service ikke er til stede. Du kan derfor gøre nogle fantastiske køb, hvis du kigger på nettet til Black Friday – hvis du selvfølgelig kender produktet i forvejen.

Kig i flere shops

Som med mange andre ting er det vigtigt at orientere sig ordentligt til Black Friday. Gør dig selv den tjeneste, at du søger på lidt flere sider end en, før du køber et produkt. Tilbuddene kan sagtens variere markant, og det er så ærgerligt at købe et produkt, som man kunne have fået 200 kroner billigere et andet sted.

Køb billigt – men godt

Selvom du skal gå efter de gode tilbud, bør du selvfølgelig ikke lade dig blænde i en sådan grad, at du bare køber en masse skrammel. Gå efter de gode tilbud – ikke bare de billige varer. Det er nemlig sådan, du får mest ud af dine penge og laver nogle rigtige kup.

Kryds julegaverne af

Selvfølgelig er det oplagt at købe de fleste af julegaverne til Black Friday, hvis det er muligt. Har du tid, så spørg ind til julegaveønsker fra dine nærmeste i god tid, så du kan være klar til at købe gaverne til gode tilbud. På den måde kan du enten selv spare en masse penge eller give lidt større gaver – valget er dit.

Research

Shopping handler meget om research, hvis man vil finde de bedste tilbud, og det gælder også til Black Friday. Søg lidt rundt på siderne, så du finder de gode tilbud, og spørg andre, hvor de har fundet deres store rabatter, så du selv kan udnytte de samme.