Sådan bliver du mere feminin

Guide til valg af håndsprit på lager
8. maj 2021
Danske Designerlamper Går Imod Strømmen
3. august 2021

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man som pige i 2021 skal være så feminin som overhovedet muligt. Dette kan være meget svært for rigtig mange piger. Denne trend sætter efterhånden rigtig mange piger i bås, hvilket selvfølgelig er ærgerligt, men ikke desto mindre er dette nutidens trends. Netop grundet dets kompleksitet for mange piger vil jeg herunder komme med 5 punkter til, hvordan man som piger kan blive mere feminin.

De 5 punkter er:

  • Kjoler
  • Mani/pedi
  • Stiletter
  • Smykker
  • Make-up

Kjoler

Det første punkt på listen har alle piger nok enten overvejet eller i forvejen kastet sig ud i. Det er nemlig det at gå i kjoler. Det at have en kjole på uanset længde og type giver en en øjeblikkelig følelse af femininitet. Hvis man allerede nu har prøvet dette eller, hvis ikke dette virkede så kan man med fordel spice det op med mere feminine kjoler. Her kan man bruge farverige kjoler, der virkelig for ens femininitet til at skinne igennem.

Mani/pedi

En ting som alle piger efterhånden bør gøre eller have gjort mindst en gang er en mani- og pedicure. Dette er dog efterhånden blot noget som kvinder over 30 år gør og derfor blevet lidt glemt blandt de yngre kvinder. Men ikke desto mindre er der ikke mange flere andre ting man kan købe eller give sig selv som får en til at føle sig selv mere feminin.

Stiletter

Stiletter er nok det mest ikoniske og det første mange vil tænke på, når de hører ordet feminin. Stiletter er og har siden dets indtog i modeindustrien et synonym med femininitet. Denne sko kan være med til at forvandle enhver pige/dame til en elegant kvinde. Dette sker primært via måden den formår at gøre en pige højere og får flyttet fokuset til ens ben.

Smykker

Ligesom stiletter er smykker blevet nutidens synonym på femininitet. Dette har især haft tager sit indtog på mænd, hvor herresmykker virkelig er blevet en af tidens aller største trends. Her er det dog især de smukke og meget elegante hoops øreringe, der løber med alle overskrifterne når vi snakker femininitet. Disse er store og har været glamourøse i flere år.

Make-up

Den nok mest oplagte på denne liste er make-up. Dette er og har altid været et produkt som piger i alle aldre kunne bruge til at gøre sig smukkere end deres udgangspunkt.