Klæd dig efter din kropstype og fremhæv din figur

Se slankere ud med disse 20 tips
15. juni 2017
Få et bedre immunforsvar med disse tips
15. juni 2017

Klæder du dig efter din kropsform, vil du kunne fremhæve din figur på den bedste måde. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du bedst klæder dig efter din figur.

 

Pæreform

Du har pæreform, hvis: Du er har mere fylde på underkroppen end over kroppen. Pæreformen er kendetegnet ved brede hofter, stor numse og store lår. Samtidig har du smalle skuldre og små bryster. Kvinder med pæreform har oftest en flad mave.

Fremhæv: Dine smalle skuldre og din flade mave

Kamuflér : Din underkrop

 

Anbefalinger til pæreformen:

• Bukser: For at kamuflere dine ben lidt kan du med for vælge bukser med lidt løsere ben og undgå het stramme bukser og leggins. Hold dig fra baggy jeans og ridebukser, da de bare får din underkrop til at se endnu større ud.

• Overdele: Dine smalle skuldre gør det muligt for dig at gå med det meste. For at udligne forskellen med din over-krop og underkrop, kan du vælge en blazer med brede skuldre.

• Kjoler: Vælg gerne kjoler der sidder stramt til overkroppen men er mere løstsiddende omkring hofter og ben. Det fremhæver dine smalle skuldre og overkrop på en delikat måde.

 

Æbleform

Du har æbleform, hvis: Du er størst omkring maven og har store bryster. Samtidig har du ofte smalle hofter med en lille numse og slanke ben.

Fremhæve: Dine slanke ben og dine flotte bryster

Kamuflér: Din mave

 

Anbefalinger til æbleformen:

• Bukser: Når du skal købe bukser, så vælg nogle bukser, hvor linningen sidder midt på maven og vælg gerne stramme og tætsidden jeans og leggins, da de fremhæver dine ben. Undgå bukser der enten er meget højtaljede eller lavtaljede, da det blot fremhæver din topmave.

• Overdele: Vælg toppe eller bluser, der sidder løst omkring maven. Dine overdele må gerne have en relativ dyb udskæring, da det fjerner opmærksomheden fra maven og giver i stedet din barm opmærksomheden. Undgå meget tætsiddende og stramme toppe, da det blot fremhæver din mave.

• Kjoler: Køb kjoler i A-facon eller med empiresnit. Fælles for disse kjolesnit er at de er stramme omkring din barm, men er løse omkring maven.

Undertøj: Hvis man har en stor barm, er det godt givet ud at bruge lidt ekstra tid på at finde noget støttende undertøj. Det vil gøre, at din bryster sidder perfekt, og det vil tage opmærksomheden fra din mave.

 

 

Timeglasfigur

Du har timeglasfigur, hvis: Du har store bryster og stor numse med store hofter. Samtidig har du en smal talje.

Fremhæv: Timeglasfiguren er den ideelle figur, som alle er vilde med.

Kamuflér: Vælger du den forkerte type tøj, kan du nemt komme til at se kompakt ud.

 

Anbefalinger til timeglasfiguren: 

• Bukser: Når du skal købe bukser, så vælg bukser, der har lidt vidde. Undgå skinny jeans og leggins, da de kan få din underkrop til at se forkert ud.

• Overdele: Ved at vælge stramme og tætsiddende topper og bluser, fremhæver du dine former på perfekt vis. Vælg  også gerne kakker og bluser med skuldrepuder eller pufærmer. Undgå træjer, der er så lange, så de går ned over din numse, og brug heller ikke alt for løsthængende tøj. Det vil skjule dine flotte former.

• Kjoler: Brug kjoler der har tydelig talje og med et lille svaj i skørtet, eller vælg helt tætsiddende kjoler. Din figur kan sagtens bære det.

V-form 

Du har V-form, hvis: Du har brede skuldre med smalle hofter, lille numse og lange ben

Fremhæv: Du bør fremhæve din fine, lille numse og dine lange ben

Kamuflér: Dine brede skuldre

 

Anbefalinger til V-formen: 

• Bukser: Du har slanke ben, som fremhæves på fineste vis i skinny jeans, leggins eller andre typer tætsiddende bukser.

• Overdele: Med dine brede skuldre bør du undgå jakker med skulderpuder og overdele med detaljer omkring dine skuldre. Det vil blot fremhæve dine allerede brede skuldre. Undgå også toppe med helt tynde stropper. Vælg i stedet overdele med et smalt snit med print eller v-hals, da det vil fjerne opmærksomheden omkring dine skuldre.

• Kjoler: Brug kjoler der har tydelig talje og som fjerner opmærksomheden fra dine brede skuldre.

 

 

H-form 

Du har H-form, hvis: du ikke har nogle tydelige former med små bryster, ingen tydelig talje og en lille numse

Fremhæv: At du har en lang, slank krop

Kamuflér: At du ikke har nogle tydelige former

 

Anbefalinger til H-formen:

• Bukser: Med dine lange, slanke ben, bør du vælge skinny jenas og stramme bukser.

• Overdele: Vælg tætsiddende overdele, der giver dig talje. Du kan også vælge overdele med empiresnit. Undgå overdele der skærer lige dér, hvor taljen skulle være. Hold dig også fra overdele, der har samme farve som dine bukser, da det får dig til at ligne en kasse uden former.

• Kjoler: Vælg kjoler der sidder til i taljen. Det kan være figursyede kjoler eller kjoler med bindebånd eller bælte. Undgå kjoler med A-form.