Få et bedre immunforsvar med disse tips

Klæd dig efter din kropstype og fremhæv din figur
15. juni 2017
Mindre stresset
Bliv sund og mindre stresset med disse tips
15. juni 2017

Er du træt af være forkølet og føle dig slået ud af vinteren, så har vi samlet 10 gode råd, der kan hjælpe til en sundere hverdag.

Gå amok i gulerødder

Spis endelig løs af gulerødder, for de har et højt indhold af a-vitamin..

Vask sengetøj en gang om ugen

Din seng kan huse store mængder af støvmider, som kan fremkalde allergi. Vask derfor dit sengetøj ved høje temperaturer en gang om ugen.

Opvaskebørsten er en bakteriebombe

Bruger du en børste eller en svamp til din opvask, så skal du vide, at det er en de mest bakteriefyldte ting i dit hjem! Charles Gerba, der er mikrobiolog og Ph.D fortæller, at ca 15% af opvaskesvampe og -børster indeholder bakterier, der kan gøre dig syg. Skift gerne dine svampe og børster en gang om ugen, eller giv dem en tur i opvaskemaskinen eller damp dem 30 sek. i mikrobølgeovnen.

Tag lyden af din telefon

Når du sover, skal du ikke forstyrres af opkald eller sms’er. Du kan enten fortælle dine venner og familie, hvornår du plejer at gå i seng, så de ikke forstyrrer dig, eller du kan tage lyden af din telefon.

Chokolade er sundhedsfremmende

En lille smule chokolade hver dag, kan ifølge studier forbedre dit humør. I stedet for at spise chokoladen, kan du drikke det som en kop varm kakao. Den varme drik virker afslappende og tilfredsstiller din søde tand.

Øg blodcirkulationen i dine tæer

For at musklerne og nerverne i fødderne kan fungere optimalt, er en god blodcirkulation nødvendig. Du kan sætte gang i blodcirkulationen ved at lægge dig på ryggen og trække i dine tæer med dine hænder.

 

Dyr kan gøre dig i bedre humør

Har du en dårlig dag, kan det hjælpe at se søde og sjove videoer med nuttede dyr. Hvis du har et kæledyr, kan du lege med det.

Bevæg dig

I søgen efter det stressfri liv, er det vigtig at bevæge sig. Det behøver ikke at tage lang tid – du kan faktisk bare lave 25 sprællemænd et par gange om dagen.

 

Sov med numsen bar

Bruger du dagligt undertøj i syntetiske tekstiler, er det en god idé ind imellem at sove med numsen bar. Det reducerer bakterievæksten i dit underliv og forebygger dermed bl.a. blærebetændelse. Hvis du ikke bryder dig om at sove med numsen bar, kan du nøjes med at bruge bomuldsunderbukser.

 

 

 

 

Få noget frisk luft

Når du går en tur, får du både motion og frisk luft, hvilket giver dig mere energi.