En konsol du kan have med dig overalt

3 gode råd ved køb af elcykel
6. august 2021
Slip Kreativiteten Løs i Hjemmet med Spraymaling
27. september 2021

Der er mange fede spil på markedet. Og så er der konsollerne. De slås om at være de førende og dem, der kommer flest spil til. Det er en hård kamp, og der skal finansielle muskler og særdeles gode og nyskabende løsninger til, hvis man vil være med i opløbet. De to hovedaktører de sidste år har været PlayStation og Xbox, som på det nærmeste har delt markedet imellem sig. Men der har hele tiden været en tredje spiller, og nu er de helt fremme igen.

Den nye Nintendo Switch er et frisk pust ind i konsolverdenen. Det er en satsning af de helt store fra Nintendos side. Og der er meget god nytænkning i projektet. Det bliver spændende at se, hvor meget Nintendo Switch kan rykke ved balancen på markedet. Den fortjener i hvert fald opmærksomhed, og det har den også fået. Om det kan vende markedet for Nintendo, vil de næste år vise. Men der er faktisk gode takter i Nintendo Switch, så det ser bestemt ikke håbløst ud.

Fra storskærm i stuen til håndholdt i toget

For eksempel er det ret smart, at man kan stoppe midt i et spil hjemme i stuen, på en stor skærm, og så tage konsollen, med sin mindre skærm, i rygsækken og fortsætte spillet i toget. Med Nintendo Switch bliver man en supermobil gamer, og det er jo ganske fordelagtigt for dem, som ofte er på farten.

Controllerne er også indrettet til det mobile liv. De kan klikkes af og på konsollen, så man kan spille med dem både i stuen og på farten. Det er smart tænkt og giver en masse nye muligheder, især hvis man har spil kørende med sine kammerater, som man gerne vil spille videre på vej til skole eller i frikvarteret. Her er Nintendo Switch en klar stjerne, takket være sin mobilitet.

Ambitiøs grafik til en fornuftig pris

Alt i alt er der mange gode takter i den nye Nintendo Switch. Og de gode, gamle Nintendo-klassikere har fået en omgang og er svært sjove at spille. Nintendos univers har altid været noget helt for sig selv.