Derfor Skal Du Drikke Rødvin – Alle De Sunde Effekter

Sådan skal du træne for at forbrænde fedt
15. juni 2017
Reparationer
Sådan Klarer Du Selv Reparationerne i Hjemmet
2. december 2017
Rødvin

Rødvin er en elegant drik, og går faktisk ind og øger din appetit, mens du spiser nogle typer måltider, såsom bøf. Det er lidt samme effekt, som at du begynder at gå mere op i dit hår, når du tager en lækker Wood Wood t-shirt på – det giver lyst til mere. Men udover at være en smagsforstærker, og en alkoholholdig drik, har rødvin faktisk mange sundhedsmæssige fordele, som du helt sikkert vil nyde godt af, når du har besluttet dig for at inkludere et godt glas rødvin i din daglige kost.

De mest populære fordele ved den rødfarvede vin inkluderer dens bidrag i, at mindske din risiko for hjertesygdomme og kræft. Det sænker også LDL-kolesterol, hvilket er den form for kolesterol, der er dårlig for dit helbred. Det er derfor, at når rødvin bliver parret med rødt kød, så påvirkes dit kolesterolniveauer ikke negativt, fordi rød vinen modvirker kødets dårlige kolesterol. Det betyder imidlertid ikke, at det er sikkert at spise rødt kød i uendelige mængder – alt med måde. Resveratrol, der  findes i rødvin, kan også forhindre blodpropper, hvilket i sidste ende betyder, at glassed med vin kan hjælpe med at forhindre slagtilfælde. Rødvin får også sine anti-diabetiske og antivirale egenskaber fra den resveratol den indeholder. Resveratrol er også forbundet med vægttab, og folk på en diæt kan drage stor nytte af en god dosis resveratrol, for at få det vægttab de ønsker, og rødvin kan bidrage til det. En anden betydelig sundhedsfordel ved rødvin er dens antiinflammatoriske egenskab. Folk med gigt kan glæde sig over, at et godt glas vin, kan lindre deres smerte – selvfølgeligt kombineret med en ordentlig kost.

Der var også konstateringer der viste, at folk der har røde drikke i deres kost, som mennesker fra Europa har haft i mange generationer, generelt har længere levetid end dem, der ikke har det. De er også mindre tilbøjelige til at lide af degenerative sygdomme som demens og alzheimers når de bliver ældre.

Der er flere sundhedsmæssige fordele ved de røde druer, som er ganske fordelagtige, især for denne generation, der er tilbøjelige til livsstilssygdomme.

Det høje vitamin- og mineralindhold bør ikke tages for givet, for det er blandt de andre sundhedsmæssige fordele der er ved vin. Vin indeholder blandt andet fluor, jern, magnesium, mangan og fosfor.

Her er de sygdomme og sundhedsmæssige forhold, som disse mineraler kan hjælpe med at forebygge:

  • Flour – forebygger problemer med tænderne
  • Jern – forebygger anæmi, svaghed og nedsat immunforsvar
  • Magnesium – forebygger forstyrrelser i nervesystemet
  • Mangan – forebygger svækkelse af knogler og brusk
  • Fosfor – forebygger tab af kalk og andre mineraler fra knoglerne

 

Du skal selvfølgelig gå forsigtigt frem, hvis du har besluttet dig for, at drikke rødvin regelmæssigt. Ud over disse sundhedsfordele ved rødvin, kan det også være skadeligt for ens sundhed, hvis man bliver alkoholiker. Rødvin bør nydes med måde, fordi overdreven druk kan forårsage uønskede virkninger for kroppen. Det anbefales ikke at drikke vin alt for ofte. Med med den rette tilgang, kan du drage nytte af sundhedsfordelene.