De Forskellige Typer Billardborde på Markedet i Dag

Reparationer
Sådan Klarer Du Selv Reparationerne i Hjemmet
2. december 2017
Jakke
Sådan Vælger du Din Vinterjakke til Årets Vinter
18. december 2017
Billard

billard

Lad os sige, at du har besluttet dig for, at få et billardbord, så du kan engagere hele familien i et godt spil billard før sengetid. Det er en fantastisk idé, og en rigtig god måde at skabe noget familiehygge på. De vil helt sikkert også sætte pris på det. Der er intet som at have alle samlet rundt om samme bord, og være fuldt ud engagerede i et interessant og konkurrencepræget spil billard. Du kan også invitere vennerne over til en afslappet fredag aften, hvor I hænge ud og tage et par spil. Uanset hvad der har fået dig overbevist om, at et billardbord er din næste investering, så er én ting sikkert: du vil finde stor nydelse i, at spille i de komfortable hjemlige rammer. Jo mere passende en type billardbord du får dig, desto bedre vil din oplevelse af spillet være, hver gang du finder køen og det andet billard tilbehør for at tage et spil.

Der er i bund og grund tre forskellige typer poolborde på markedet i dag,, og hver enkelt af dem er designet til et bestemt formål. At vælge det rigtige bord afhænger i høj grad af, hvem der skal spille billard på det. Hvis du ikke er en srælig seriøs spiller, og blot er interesseret i at spille billard med dne børn, så kan du få et af de mindre folde-bord. Den er typisk lavet af træ, og kan let pakkes væk, men du kan ikke forvente, at deres kvalitet er noget der vil holde i mange år. Den type billardborde er primært beregnet til børn, der bare skal lære spillet. Den største fordel ved disse borde er, at de kan flyttes rundt. Det betyder, at uanset hvor familien beslutter sig for at gå, måske i sommerhus eller på camping, så kan bordet altid komme med.

Den anden type er det såkaldte ”husstandsbord”. Her er toppen lavet af træ, og bordet står på et solidt fundament. Denne type billardbord kan være meget stærk, og du behøver ikke at døje med ustabile ben, eller andre små ting, der kan distrahere dig fra at spille et godt spil. De koster typisk mere end foldebord, men er bestemt også af højere kvalitet. Hvis billard er noget du gør for sjov, så er denne type perfekt til dig.

Hvis du er en seriøs billardspiller, med et sæt lige så billard interesserede venner eller familiemedlemmer, så er professionelt billard bord det eneste rigtige for dig. Det giver dig den ultimative billard oplevelse, takket være sin solide bund, og et imponerende og elegant udseende. Det er selvfølgelig den dyreste type billardbord, men hvis du er seriøs omkring dit spil, så vil du ikke fortryde at investere i det. Disse billardborde kan også være ret store – så hvis du forelsker dig i et godt billardbord, så skal du sørge for at have plads nok i hjemmet til det. Husk at der ikke bare skal være plads til selve bordet – du skal også tage højde for den plads rund om bordet. Der skal være plads nok til at du kan bevæge dig komfortabelt rundt, uanset om du spiller eller ej.