5 gaver til den moderne mand

Ny køkken
En guide til indretning af dit nye køkken
19. april 2018
Rejse
Pakketips til rejsen
25. april 2018
Gave mand

Nærmer mærkedagene sig og mangler du stadig en gave? Kører dine tanker i tomgang? Det er her vi kommer ind. Læs nedenunder om 5 ting der bringer et glad smil på læben til enhver mand. Er han til dyre drinks, lækkert tekstil eller noget lidt mere personligt?

Uanset hvad din udkårne han foretrækker, er der noget for enhver smag på listen.

 

  1. En ”overhaling” af bilen

Selv en gammel Skoda kan blive til den vildeste racerbil hvis bare den bliver taget kærligt af. Der er også mindre problemer ved biler, som rust og stenslag. Her vil enhver mand blive glad hvis du overraskede ham med en ny bilrude, da det er en af den slags ting der skal skiftes, men som man konstant udskyder.

 

  1. Et godt glas af en god årgang

Enhver sofistikeret og kulturel mand har et par flasker han foretrækker. Der findes både mærker indenfor vodka, rom og whisky, som kan findes til en forholdsvis fornuftig pris og som vil få enhver voksen mand til at smile. Medmindre din mand eller kæreste er stærkt alkoholiseret, så er det heller ikke en gave der lige forsvinder med det samme.

 

  1. Tiden som gave

Flot overskrift, men der er bare tale om et ur her. Her er der et produkt som alle kan værdsætte og se skønheden i. Du kan finde fantastiske ure allerede omkring de 800 kr., og det er et produkt der holder længe. Et godt ur er også en klassiske ”mandegave”.

 

  1. En badekåbe i det lækreste stof

Her er et produkt der godt kan blive lidt pebret, hvis du vil op og have den højeste kvalitet. En morgenkåbe, en slåbrok, kald det hvad du vil. Der findes ikke noget bedre end at nyde morgenkaffen med en morgenkåbe fra Tiger Of Sweden eller Hugo Boss.

 

  1. Tag på tur med den perfekte rygsæk

En rygsæk der har plads til alt hvad der kræves for at holde den ideelle picnic. Det produkt findes faktisk. Der er lomme og remme til glas, dug og bestik, der kan give den perfekte ramme om en dejlig picnic. De findes nu kun på nettet, men mon ikke de snart gør sit rigtige indtog i Danmark?

Hvis denne liste ikke lyder som noget for din mand, må der være noget galt med ham. Ej, spøg til side. Måske vil han foretrække en mere hjemmelavet gave. Det kunne være et sødt kort eller noget andet kreativt, som du selv har stået for. Uanset hvad, er det faktum at du leder efter en gave et godt tegn.